Systemintegratör inom datakommunikation sökes

  • Författare
  • Meddelande

StanL

troubleshooter

  • Inlägg: 169
  • Blev medlem: 21 nov 2014, 20:28

Systemintegratör inom datakommunikation sökes

Inlägg21 okt 2020, 16:11

Vill du göra samhällsnytta och bidra till Sveriges oberoende i världen? FRA söker nu en kvalitetsmedveten och driven systemintegratör för arbete med design och utveckling av nätverk. Är du en av de vi söker kan vi erbjuda ett varierande arbete i en spännande och komplex IT-miljö. På FRA arbetar vi med unika uppgifter – för Sveriges säkerhet och integritet.

Ditt uppdrag

Som systemintegratör hör du till vår tekniska avdelning. Avdelningen har till uppgift att förse FRA med de tekniska system som behövs för verksamheten. Avdelningen utvecklar, anskaffar och driftsätter nya system samt sköter drift och underhåll av befintliga system.

I din roll som systemintegratör ingår du i en grupp som har ett helhetsansvar för design, utveckling, installation och drift av datakommunikationssystem och nätverk samt närliggande infrastrukturer gällande både hård- och mjukvara. Du arbetar nära tillsammans med dina kollegor i gruppen. Vidare har du många kontaktytor, bl.a. med beställare, användare och uppdragsledare internt inom FRA samt med externa parter. I tjänsten kommer du att få driva möten och koordinera samarbeten. Vi har en stark sekretess och det är viktigt att du är bekväm med att hantera det. Resor både inom och utom landet förekommer.

Du kan

Vi söker dig som har en IT-inriktad eftergymnasial utbildning med tyngdpunkt på datakommunikation, alternativt med motsvarande kunskap förvärvad genom arbetslivserfarenhet. Du har minst 3 års arbetslivserfarenhet från nätverksmiljöer och arbete med switchar, routrar och brandväggar samt goda kunskaper inom Linux. Utöver ett stort tekniskt intresse ser vi gärna att du har kunskap inom något/några av följande områden:

Automatiseringsverktyg såsom Puppet eller Ansible

Övervakningssystem för nätverk och servrar

Scripting

Fiberoptiska transmissionssystem

Försvarets kryptosystem

Då ditt arbete innebär att du behöver ta dig till externa platser i landet är det ett krav att du har B-körkort. Vidare kommunicerar du obehindrat i tal och skrift på både svenska och engelska.

Du är

Vi lägger mycket stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som har gediget intresse för teknik och problemlösning. Du är ansvarstagande och strukturerad samt är väl medveten om mål och kvalitetsstandard i det du levererar. Med hjälp av din expertis, analytiska förmåga och kreativitet kommer du ofta med idéer på nya sätt att angripa olika problem. Du tar initiativ till att omsätta idéer till aktiviteter, arbetar hårt och uppnår personlig tillfredsställelse av att nå resultat. Du har även lätt för att samarbeta med andra och ser vikten av att dela med dig av kunskap och erfarenheter till dina kollegor för att uppnå gemensamma mål.

Link: https://ex.cndarine.com/campaign/url/fo ... c397e42b08

Vilka är online

Användare som besöker denna kategori: Inga registrerade användare och 10 gäster