Systemintegratör sökes till Försvarets Radioanstalt FRA

  • Författare
  • Meddelande

StanL

troubleshooter

  • Inlägg: 169
  • Blev medlem: 21 nov 2014, 20:28

Systemintegratör sökes till Försvarets Radioanstalt FRA

Inlägg26 maj 2020, 18:32

Vill du göra samhällsnytta och bidra till Sveriges oberoende i världen? FRA söker nu en kreativ och initiativtagande systemintegratör för arbete med dataflöden. Är du den vi söker kan vi erbjuda ett varierande arbete i en innovativ IT-miljö med goda möjligheter till egen utveckling. På FRA arbetar vi med unika uppgifter – för Sveriges säkerhet och integritet.

Ditt uppdrag

Som systemintegratör hör du till avdelningen för teknik. Avdelningen har till uppgift att förse FRA med de tekniska system som behövs för verksamheten. Avdelningen utvecklar, anskaffar och driftsätter nya system samt sköter drift och underhåll av befintliga system.

I den här rollen arbetar du operativt i en grupp som ansvarar för utveckling, förvaltning och drift av system för myndighetens dataflöden. Du har nära kontakt med beställaren och är delaktig i att ta fram underlag och anpassa lösningar för att transportera rätt data i rätt format till rätt mottagare. Din förmåga att sätta behov i ett större sammanhang är därför viktigt. Du samverkar med många andra grupper på myndigheten och får på så sätt ett brett kontaktnät.

Vi har en stark sekretess och det är viktigt att du är bekväm med att hantera det. Resor både inom och utom landet kan förekomma.

Du kan

Vi söker dig som har en IT-inriktad högskoleutbildning alternativt motsvarande kunskap förvärvad genom arbetslivserfarenhet. Vi ser att du som söker kan komma direkt från en IT-inriktad utbildning alternativt har arbetat några år inom IT. Rätt person för tjänsten har även goda kunskaper om Linux. Utöver en bred teknisk kompetens och ett stort tekniskt intresse ser vi att du gärna har kunskap inom följande områden:

Verktyg för dataflödeshantering såsom Apache NiFi

Linux/Unix-servrar

Programmeringsspråk såsom Java

Automatiseringsvertyg såsom Puppet el. Ansible

Övervakningsverktyg såsom ELK el. Graphite/Grafana

Integrering av system och flöden/informationsutbyten mellan dessa

Har du erfarenhet från att ha arbetat med IT-säkerhet eller inom andra, för tjänsten, relevanta områden ser vi det som positivt. Vidare kommunicerar du obehindrat i tal och skrift på både svenska och engelska.

Du är

Vi lägger mycket stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som har gediget intresse för teknik och problemlösning. Som person har du hög integritet, du är ansvarstagande och strukturerad samt är väl medveten om mål och kvalitetsstandard i det du levererar. Med hjälp av din expertis, analytiska förmåga och kreativitet kommer du ofta med idéer på nya sätt att angripa olika problem. Du tar självständiga initiativ inom givna ramar till att omsätta nya idéer till aktiviteter samt lägger ner tid, energi och engagemang på ditt arbete för att nå resultat. Då arbetet innefattar många kontaktytor krävs även att du har en god samarbetsförmåga och lätt för att skapa och underhålla relationer.

Link: https://ex.cndarine.com/campaign/url/fo ... 335783c34b

Vilka är online

Användare som besöker denna kategori: Inga registrerade användare och 7 gäster