Systemutvecklare sökes till svensk underrättelsetjänst

  • Författare
  • Meddelande

StanL

troubleshooter

  • Inlägg: 169
  • Blev medlem: 21 nov 2014, 20:28

Systemutvecklare sökes till svensk underrättelsetjänst

Inlägg26 okt 2020, 12:00

Vill du göra samhällsnytta och bidra till Sveriges oberoende i världen? FRA söker nu en kreativ systemutvecklare. Är du den vi söker kan vi erbjuda ett varierande arbete i en kunskapsintensiv verksamhet där du får vara med och göra skillnad varje dag. På FRA arbetar vi med unika uppgifter – för Sveriges säkerhet och integritet.

Ditt uppdrag

Som systemutvecklare hör du till avdelningen för teknik. Avdelningen har till uppgift att förse FRA med de tekniska system som behövs för verksamheten. Avdelningen utvecklar, anskaffar och driftsätter nya system samt sköter drift och underhåll av befintliga system.

FRA är beroende av att kunna utveckla egna lösningar på komplexa problem. Just nu söker vi systemutvecklare till ett av våra utvecklingsteam där du kommer att vara med hela vägen från första idén till driftsättning. Du kommer att arbeta i en miljö som uppmuntrar kreativitet och nytänkande. Vi jobbar nära våra driftteam och våra slutanvändare och har därmed ett nära samarbete med många interna kontakter.

På FRA har vi stark sekretess och det är viktigt att du känner dig bekväm med att hantera det. Resor inom landet kan förekomma i tjänsten.

Du kan

Vi söker systemutvecklare som är civilingenjörer, högskoleingenjörer eller har motsvarande relevant utbildning. Både nyexaminerade och personer med arbetslivserfarenhet är intressanta för oss. Vi vill att du har erfarenhet av objektorienterad utveckling, t.ex. i Java och/eller C++ för Linuxplattformen. Dessutom bör du ha god förståelse för nätverk och IP. Du har även goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift.

Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av agila metoder som t.ex. Scrum samt fler språk, såsom JavaScript, SQL, C, Python, bash eller Go. Det är dessutom en fördel om du kan Snort och/eller Suricata.

Du är

Vi kommer lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som besitter en god samarbetsförmåga och flexibilitet eftersom vi jobbar i team där det förekommer att vi växlar mellan olika arbetsuppgifter och projekt. Rätt person för tjänsten drivs av att arbeta med komplexa frågor och värdesätter att leverera slutprodukter av hög kvalitet. Du kommer ofta med nya idéer och har god förmåga att planera och strukturera upp ditt arbete på ett effektivt sätt.

Link: https://ex.cndarine.com/campaign/url/fo ... 792fc46410

Vilka är online

Användare som besöker denna kategori: Inga registrerade användare och 8 gäster