Sida 1 av 1

Produktionspersonal sökes till Xylem (Emmaboda)

InläggPostat: 04 mar 2020, 14:40
av StanL
Produktionssiten i Emmaboda är den största inom Xylem koncernen och vi är idag cirka 1150 anställda. I tillverkningen ingår alla moment från gjutning fram till färdig produkt.På siten finns det förutom kärnverksamheten inom produktion även distributionscenter, finansavdelning, produktutveckling, IT, HR med mera. Tryck här för en kort film om vår verksamhet i Emmaboda.

Produktionspersonal sökes för omgående start

Xylems produktionsenhet i Emmaboda är organiserad i självständiga produktverkstäder som tillverkar dränkbara pumpar och mixers. Varje produktverkstad är specialiserad på delar av vårt sortiment och här sker komplett tillverkning av våra produkter, främst varumärket Flygt. Ansvaret gäller hela tillverkningen - från order till leverans. I tillverkningen ingår alla moment fram till färdig produkt: gjuteri, bearbetning, montering,målning, provning, packning, samt statortillverkning till våra elmotorer.

Tillvåra produktverkstäder söker vi nu maskinoperatörer inom skärande bearbetning, montörer och gjutare. Vi söker även medarbetare inom materialhantering samt personal till vår statortillverkning.

Samtliga tjänster är på heltid och arbetstiden är dagtid eller skift, tjänsterna avser visstidsanställning.

Erfarenhet
Arbetsbeskrivning maskinoperatör

Som maskinoperatör i en produktionsgrupp arbetar du i en modern maskinpark med CNC-maskiner i direkt produktion, huvudsakligen i fleroperationsmaskiner och svarvar. Du är också delansvarig i frågor som rör produktionsteknik, planering och materialhantering.

Vi söker dig som har teknisk gymnasieutbildning med inriktning på maskin- eller verkstadsteknik och/eller erfarenhet av skärande bearbetning i CNC-styrda maskiner.

Personliga egenskaper
Som person känner du igen dig i våra kärnkompetenser - att sträva efter ständiga förbättringar, att inspirera till ansvarstagande och att samarbeta över gränserna - vilka är en bidragande faktor till företagets framgång.

Du utför alltid ditt arbete med högsta krav på säkerhet, miljö, leveranssäkerhet och kvalitet med kunden i fokus.

Då vi verkar i en internationell miljö är det viktigt att du förstår engelska i både tal och skrift.

Vi erbjuder dig en kreativ miljö med engagerade och hjälpsamma arbetskollegor.

Har du frågor är du välkommen att kontakta Karin Odhnoff, HR Business Partner, 0471-24 74 40.

Job link: https://ex.cndarine.com/campaign/url/fo ... e43e217125