Frontendutvecklare sökes till spännande esport startup

  • Författare
  • Meddelande

Sam.Niskanen

på gång

  • Inlägg: 3
  • Blev medlem: 04 maj 2018, 14:15

Frontendutvecklare sökes till spännande esport startup

Inlägg05 nov 2018, 15:14

Vi är ett litet startup med stora ambitioner som brinner för gaming och esport. Idag är vi sex personer: Fyra utvecklare, en UX-designer och en affärsutvecklare. Vår vision är att bygga ett hem åt innehållsskapare, esportprofiler och fans – en samlingsplats för allt spel- och esportsrelaterat innehåll på nätet där användaren kan personifiera sin upplevelse.

Vi har sedan tidigare kontakter med organisationer och aktörer inom branschen och söker nu ytterligare en frontend-utvecklare som vill vara med och stärka vårt team och se till att vi kan leverera produkter och tjänster av toppklass.

Vem är du?

Utöver passion™, personlig lämplighet, bildbarhet och förmåga att kommunicera och samarbeta skulle det vara trevligt med någon som även har tekniska kunskaper. Vi söker därför en person med gedigen erfarenhet av arkitektur och att utveckla webbapplikationer och som känner sig så hemma i JavaScript-djungeln att den har blivit ett andra hem.

Programkod skrivs i dagsläget i JavaScript, närmare bestämt ES6/ECMAScript 2015, tillsammans med Aurelia – ett ramverk för single-page applications. Vi ser på sikt att en övergång till React.js och TypeScript vore önskvärd och söker därför någon med erfarenhet av detta.

Erfarenhet av Microsoft Azure är meriterande.

Din roll:

Rollen innebär både stor frihet och eget ansvar. Du kommer arbeta tillsammans med våra utvecklare, UX-designer och produktägare och du kommer ha stora möjligheter att påverka framförallt utformningen av teknikstack och arkitektur men också nya features. Därför ser vi gärna ett genuint intresse för gaming och/eller esport.

Alla i teamet hjälps åt med det som ska göras och därför är förmågan att kommunicera, samarbeta, planera och leverera viktig.

Vad erbjuder vi?

Vi erbjuder en plats i ett nytt, spännande bolag med en skalbar affärsmodell och en massiv potentiell användarbas. Vi erbjuder andelar i bolaget till rätt person. Vi gick live med vår beta, http://www.lurkit.com, i April i år så ditt jobb kommer att påverka plattformen direkt.

Övrig information:

kontakt: hello@lurkit.com

Intervjuer sker löpande.

Start: Januari 2019

Plats: Linköping

Lön: Fast lön enligt överenskommelse

Vilka är online

Användare som besöker denna kategori: Inga registrerade användare och 10 gäster