Specialistsäljare för Datanät - 004SBZ sökes

  • Författare
  • Meddelande

StanL

troubleshooter

  • Inlägg: 168
  • Blev medlem: 21 nov 2014, 20:28

Specialistsäljare för Datanät - 004SBZ sökes

Inlägg28 aug 2018, 13:40

Vi söker en ny specialistsäljare inom Network Connectivity. Här hjälper du våra kunder att identifiera deras behov och föreslår skräddarsydda lösningar som adderar värde. Du får eget ansvar för operativa och strategiska säljmål i Region Syd och kommer att i nära samarbete med andra verksamheter inom företaget, ansvara för att nå monetära och strategiska målsättningar.

För att bli framgångsrik i rollen kommer du att sälja in nätverksprodukter till kundgrupper som elgrossister, installatörer, konsulter, systemintegratörer och slutkunder. Detta gör du tillsammans med ett sammansvetsat säljteam där ni står för specialistkunskapen på våra nätverkssystem med fokus på kommersiella fastigheter och bostadsprojekt.

Dina ansvarsområden
• Erbjuda Schneider Electric's nätverkslösningar och produkter
• Hålla certifieringsutbildningar enligt vårt garantiprogram
• Föreskrivande arbete mot konsulter, systemintegratörer och slutkunder
• Upprätthålla och inleda affärsrelationer med mål/nyckel kunder för att ta till vara affärsmöjligheter på kort och lång sikt
• Identifiera och förvärva nya kunder inom området
• Utveckla interna relationer och samarbetet inom Schneider Electric

Vi söker dig med erfarenhet från försäljning av strukturerade datanätDu har tekniska kunskaper inom området och vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av att arbeta mot elgrossister och installatörer. Meriterande är kunskap och erfarenhet av datacenter.

Då du kommer att få ett eget ansvarsområde är det viktigt att du trivs med att arbeta självständigt och ta ansvar. I huvudsak kommer ditt arbete att ske på fältet vilket kräver att du är utåtriktad och med lätthet skapar och underhåller relationer. Du inger förtroende och ditt kundfokus är tydligt, du strävar alltid efter att hitta den bästa lösningen för kunden. Du har körkort samt förstår och kan uttrycka dig på både svenska och engelska som är vårt koncernspråk. Arbetet medför många resdagar och övernattningar förekommer.

Vårt erbjudande till dig är ett självständigt, roligt och omväxlande arbete med frihet under ansvar och en möjlighet att vara med och påverka under en spännande tillväxtresa. Hos oss är det viktigt att ha det roligt på jobbet och känna sig motiverad även en måndagsmorgon. Du kommer att arbeta i ett internationellt marknadsledande företag med stort fokus på individuell tillväxt, utbildning och flera intressanta utvecklingsmöjligheter!

Ansök här: https://express.candarine.com/campaign/ ... 55df6daea6

Vilka är online

Användare som besöker denna kategori: Inga registrerade användare och 9 gäster