Systemintegratör sökes till Försvarets Radioanstalt FRA

  • Författare
  • Meddelande

StanL

troubleshooter

  • Inlägg: 169
  • Blev medlem: 21 nov 2014, 20:28

Systemintegratör sökes till Försvarets Radioanstalt FRA

Inlägg26 okt 2020, 12:32

Vill du göra samhällsnytta och bidra till Sveriges oberoende i världen? FRA söker nu en systemintegratör. Är du den vi söker kan vi erbjuda ett varierande arbete i en innovativ miljö. På FRA arbetar vi med unika uppgifter – för Sveriges säkerhet och integritet.

Ditt uppdrag

Som systemintegratör hör du till avdelningen för teknik. Avdelningen har till uppgift att förse FRA med de tekniska system som behövs för verksamheten. Avdelningen utvecklar, anskaffar och driftsätter nya system samt sköter drift och underhåll av befintliga system.

Dina arbetsuppgifterna består huvudsakligen av att jobba med systemintegration, automatisering, infrastruktur, systemadministration och drift. Våra system är en blandning av open source, blackbox och egenutvecklade produkter. Gemensamt för alla våra system är att de körs på Linux.

Eftersom våra system är relativt stora satsar vi resurser på att automatisera så mycket som möjligt. Dessutom kommer du att arbeta med konceptutveckling där syftet är att ta fram bärande idéer för nya lösningar, ett tillfälle där du får använda din kreativitet.

Du kan

Vi ser att du har en relevant eftergymnasial utbildning eller motsvarande kompetens förvärvad genom arbetslivserfarenhet. Vidare ser vi att du har minst några års erfarenhet av Linux systemadministration och drift. Har du erfarenhet av att drifta/förvalta större system, sätta upp och arbeta med övervakning, lagring, backup och gärna automatisering exempelvis ansible/puppet är det meriterande. Även erfarenhet av virtualiserade miljöer baserade på VMware är positivt samt om du har arbetat aktivt med IT-säkerhet i en Enterprisemiljö.

För tjänsten krävs att du har goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift.

Du är

Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som besitter en god samarbetsförmåga och flexibilitet eftersom vi jobbar i team där det förekommer att vi växlar mellan olika arbetsuppgifter och projekt. Rätt person för tjänsten drivs av att arbeta med komplexa frågor och värdesätter att leverera slutprodukter av hög kvalitet. Du kommer ofta med nya idéer och har god förmåga att planera och strukturera upp ditt arbete på ett effektivt sätt. På FRA har vi en stark sekretess och det är viktigt att du är bekväm med att hantera det.

Link: https://ex.cndarine.com/campaign/url/fo ... d889cd0da8

Vilka är online

Användare som besöker denna kategori: Inga registrerade användare och 10 gäster